6 oktober 2015
Indonesië
a
A
Terug op Bali
Gisteren zijn we weer vertrokken met de boot vanaf Gili Trawangan naar Padang Bai. Nu gingen we niet meer via Gili Air maar rechtstreeks. Daar stond een busje klaar die ons en andere toeristen naar de hotels in Seminyak bracht.
Ons hotel ligt op loopafstand van het strand waar we na aankomst heen gegaan zijn.
Het is hier een heel andere wereld. De stranden zijn vol met beach clubs en het strand is breed zonder schelpen of koraal.
In het water liggen veel mensen met surfplanken, de golven zijn hier indrukwekkend hoog.
Er wonen hier veel expats die een kleding/surf winkel hebben of......?
Op het strand weer van de zonsondergang genoten en daarna was er live muziek.
Lekker onderuit gezakt in een zitzak en het geraas van de golven tussen de muziek door.
Vandaag zijn we naar "Pura Tahna Lot" geweest. Dit is een tempel die op een rots in zee is gebouwd. Met vloed kun je er niet komen maar we hadden mazzel het was ep,we konden er nu wel komen. Daarna met de taxi weer terug en even bij het zwembad gezeten.
Daarna zijn we weer richting strand vertrokken en over het strand geslenterd. Daar krijg je dorst van dus maar gestopt voor een biertje. Op het strand zagen we nog baby schildpadjes. We hebben er 2 weer in het water gezet, hoop dat ze het redden want de stroming is hier enorm.
Daarna zouden we bij een Italiaans restaurant gaan eten, maar we kwamen langs bij een andere leuk restaurant dus hebben we daar gegeten.
Morgen helaas de laatste volle dag hier.......wil niet naar huis!!!
Ga morgenochtend nog naar een spa voor een lekkere gezichtsbehandeling en in de middag gaan we naar een populaire beach club: Potato head.......
Omschrijving op internet:
"As you arrive you will be greeted by the magisterial sight of our ‘Colosseum’, a towering elliptical façade of mismatched 18th century teak window shutters collected from across the Indonesian archipelago. As you journey further within you will discover the Beach Club’s 500-square meter lawn, two bars, two restaurants and the infinity pool with views to the sparkling Indian Ocean beyond"
Nou ja, dat dus!!!! Lekker lui in het zwembad hangen met uitzicht op zee en een cocktail in de hand. Hebben er nu al zin in!
Zo alvast inchecken voor onze vlucht terug en dan naar bed, morgen om 9:00 naar de spa.